Σας προσκαλούμε σε τιμητική εκδήλωση επιβράβευσης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθλητισμού, στη Θεσσαλονίκη (3ης Σεπτεμβρίου & Αγίου Δημητρίου)
Θα γιορτάσουμε τους μαθητές των κέντρων του Ν. Θεσσαλονίκης που διακρίθηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους κατά τις εξεταστικές περιόδους Δεκεμβρίου 2016-Μαΐου 2017 για την απόκτηση πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Laas & NOCN, εκφράζοντάς τους τη βαθιά και ειλικρινή ικανοποίησή μας καθώς και το θαυμασμό μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσική, μπουφές και εκπλήξεις για τους μαθητές.

Στην εκδήλωση θα είναι μαζί μας η συνάδελφος κα Σπυριδούλα Κόκκαλη, για να μας μυήσει στο project των Healthy Little Eaters.

Ηealthy Little Eaters : To πανελλαδικό Project μέσω του οποίου, οι ιδιοκτήτες και καθηγητές των Κ.Ξ.Γ. επιστρατεύουμε όλα μας τα εκπαιδευτικά εργαλεία, την βιωματική μάθηση, τις τέχνες, την έρευνα, τη δημιουργία μα πάνω απ’ όλα τη διασκέδαση και σμίγοντάς τα με τα ταλέντα, την πρωτοβουλία και την οξυδέρκεια των παιδιών, αναλαμβάνουμε ένα μεγαλόπνοο έργο, να δώσουμε όραμα στη νεολαία του τόπου μας κι ερεθίσματα να δραστηριοποιηθεί σε αρμονία με το περιβάλλον.