Υποψήφιοι για  Διοικητικό Συμβούλιο

Αλμπάνη Ελισάβετ

Αλμπάνη Ελισάβετ

 

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη όπου και ζω με την οικογένειά μου. Σπούδασα Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εργάζομαι στη ξενόγλωσση εκπαίδευση από το 1981, ως συνιδιοκτήτης, και από το 1993 στο δικό μου Κέντρο Ξένων Γλωσσών στην περιοχή της Σταυρούπολης. Είμαι μέλος του PALSO Βόρειας Ελλάδας από το 1993 και τον τελευταίο χρόνο είμαι μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου ως αναπληρωματικό μέλος μετά την αποχώρηση της κας Άννας Γκρίζου-Φράγκου

Ανυφαντάκη Ναταλία

Ανυφαντάκη Ναταλία

 

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη  όπου ζω και εργάζομαι ως καθηγήτρια Αγγλικών από το 1982. Είμαι απόφοιτος  του ‘’Anatolia’’ και έχω Bachelor of Arts (BA in English Literature) από το Deree College. Ανήκω στο σύλλογο από το 1995 και είμαι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου από το 2007 ως έφορος περιουσίας,  έφορος εκδηλώσεων, αντιπρόεδρος και από το 2015 υπηρετώ το Σύλλογο ως έφορος εξετάσεων. Τα τελευταία έτη εκλέγομαι ως αντιπρόσωπος του Συλλόγου μας στην Ομοσπονδία Ιδιοκτήτων  Κ.Ξ.Γ., όπου συμμετέχω ενεργά όλα αυτά τα χρόνια. Θεωρώ πως μόνο με συνέπεια, πολύ δουλειά,  όραμα και μαχητικότητα θα καταφέρουμε όχι μόνο να κρατήσουμε ζωντανές τις επιχειρήσεις μας αλλά και να διαπρέψουμε στα χρόνια που έρχονται.

Γεωργιάδου Ελένη

Γεωργιάδου Ελένη

 

Τόπος γέννησης:Θεσσαλονίκη, Τόπος κατοικίας και Κέντρου Ξένων Γλωσσών:Διαβατά, Κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Φιλολογίας και Λογοτεχνίας Α.Π.Θ.

Μέλος του Συλλόγου PALSO Β.Ε. από το 1985,μέλος του Ταμείου Αρωγής PALSO και μέλος του Δ.Σ.του Συλλόγου επί σειρά θητειών (2002-2004,2004-2007,2010-2013,2013-2015,2015-2018)διαδοχικά ως Έφορος Περιουσίας,Έφορος Δημοσίων Σχέσεων,Ταμίας και Αντιπρόεδρος και παράλληλα Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία PALSO.

Θεωρεί το Σύλλογο ως κέντρο αναφοράς για αλληλοστήριξη των μελών σε εκπαιδευτικό,κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη και αναβάθμισή τους.Αγωνίζεται για τη προβολή και λύση προβλημάτων του κλάδου και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους και των δικαίων απαιτήσεών τους.

 

Καρακίτσου Βάρβαρα

Καρακίτσου Βάρβαρα

 

Ονομάζομαι Καρακίτσου Βάρβαρα και κατάγομαι από το Σταυρό Θεσσαλονίκης. Είμαι απόφοιτος  του τμήματος  Αγγλικής  Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. και δραστηριοποιούμαι στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1992. Διατηρώ  δικά μου Κ. Ξ. Γ. με έδρα το Σταυρό από το 2000 και είμαι μέλος του Συλλόγου  PALSO B. Ελλάδας με ενεργή συμμέτοχη στις δράσεις του συλλόγου από τότε. Την τελευταία τριετία συμμετείχα στο Δ.Σ. του συλλόγου αρχικά ως μέλος και τον τελευταίο χρόνο ως πρόεδρος. Το όραμα μου για τον σύλλογο μας είναι να πρωτοστατεί σε συνδικαλιστικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές δράσεις, να διασφαλίζει και να διαφυλάσσει τα συμφέροντα των μελών μας και να παρέχει διαρκείς ευκαιρίες επιμόρφωσης, ενημέρωσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών μας.

Κοτσώνη Παναγιώτα

Κοτσώνη Παναγιώτα

 

Έτος γέννησης: 1980
Διεύθυνση: Λαγυνά, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης

Ph.D. στις «μαθησιακές δυσκολίες στη διδασκαλία ξένων / δεύτερων γλωσσών» Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Masters: «Γλωσσικές Διαταραχές και Εκπαιδευτική Παρέμβαση» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στην «Ειδική Αγωγή» Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Πτυχίο στην Ιταλική Γλώσσα και Φιλολογία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Από το 2003 ιδιοκτήτρια του κέντρου ξένων γλωσσών Kotsoni και καθηγήτρια Αγγλικών.
Από το 2010 καθηγήτρια Ιταλικών του κέντρου ξένων γλωσσών Kotsoni.

 

Μάρκου Άννα

Μάρκου Άννα

 

Ονομάζομαι Άννα Μάρκου. Κατάγομαι από την Αριδαία (Ν. Πέλλας), όπου έχει την έδρα του το Κέντρο Ξένων Γλωσσών που διευθύνω από το 2003. Διδάσκω αγγλικά από το 1997, οπότε και αποφοίτησα από το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ. Είμαι μέλος PALSO από το 2003.

Παπαδοπούλου Κορίνα - Αικατερίνη

Παπαδοπούλου Κορίνα - Αικατερίνη

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Είναι μια μικρή πρόκληση να μιλάς για τον εαυτό σου, αλλά θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διατηρώ δύο ξενόγλωσσα σχολεία ,στο Πλαγιάρι και την Επανομή αντίστοιχα.
Είμαι μέλος του Συλλόγου μας από το 2000, και το 2007 εκλέχθηκα στο 7μελες Δ.Σ. προσφέροντας την βοήθεια μου ως Έφορος Περιουσίας, Αντιπρόεδρος και ως Έφορος Δημοσίων Σχέσεων για 3 τριετίες.  Μετά από απουσία δύο ετών για οικογενειακούς λόγους, επέστρεψα όταν μου ζητήθηκε ,με σκοπό να βοηθήσω όσο καλύτερα μπορούσα τον Σύλλογο μας.
Πιστεύω ότι όλοι εμείς μαζί είμαστε ο Σύλλογος Βόρειας Ελλάδος και προτρέπω όλα τα μέλη να βοηθήσουν ενεργά, ο καθένας με τα ταλέντα και τον ξεχωριστό χαρακτήρα του ,ώστε όλοι μαζί να παραμείνουμε δυνατοί και δραστήριοι ,όπως πολύ καλά ξέρουμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.
Πιστεύω απόλυτα στην δυναμική του Συλλόγου Βόρειας Ελλάδος, στην οργάνωση του, στην εγρήγορση του για τις εξελίξεις και  τις προκλήσεις των ημερών μας και πάνω απ’όλα στην δυναμική της ομάδας που συνεργάζεται άψογα.
Μέσα από τον Σύλλογο μας έχω γνωρίσει αξιόλογους συναδέλφους και ανυπομονώ να δω τα νέα παιδιά να συμμετέχουν είτε σαν εκλεγμένοι είτε ως δυναμικά μέλη του Συλλόγου μας για το κοινό καλό των μικρομεσαίων, ξεκάθαρα δημιουργικών επιχειρήσεων μας.
Εύχομαι σε όλους υγεία και δημιουργικότητα

με εκτίμηση Παπαδοπούλου Κορίνα

Ρίζου Αρχοντούλα

Ρίζου Αρχοντούλα

 

Όνομα: Ρίζου Αρχοντία.
Έτος γέννησης: 1970.
Τόπος καταγωγής/ διαμονής: Θεσσαλονίκη.
Εργάστηκε από το 1994 ως καθηγήτρια.
Από το 2009 διατηρεί το δικό της Κέντρο Ξένων Γλωσσών, στον Εύοσμο
Θεσσαλονίκης.
Μέλος του συλλόγου από το 2009

Στύλλα Μαρία

Στύλλα Μαρία

 

Ονομάζομαι Στύλλα Μαρία,είμαι ιδιοκτήτρια ενός Κέντρου Ξενών Γλωσσών στις Συκιές Θεσσαλονίκης και ανήκω στην PALSO από το 2006. Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. από το 2013 έως το 2015 ως έφορος περιουσίας και από το 2015 έως τώρα ως ταμίας του Συλλόγου.

Από τη μέχρι τώρα διαδρομή μου ως διοικητικό μέλος, αποκόμισα εμπειρίες που διαμόρφωσαν όχι μόνο την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική μου αντίληψη στον τομέα της εκπαίδευσης. Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής απαιτούν ευελιξία, καθώς και το δύσκολο έργο του να κρατήσουμε την επιχείρηση μας αντάξια των προσδοκιών, τόσο των δικών μας όσο και των μαθητών άλλα και των γονέων τους.

Το όραμα μου για αυτόν το Σύλλογο είναι ότι με πίστη στο ομαδικό πνεύμα και την αγαστή συνεργασία όλων των μελών μπορούμε να έχουμε μια PALSO ενωμένη,δυνατή και άξια των προκλήσεων της σύγχρονης εποχής.

Χαντόγλου Κέλλυ

Χαντόγλου Κέλλυ

 

Ιδιοκτήτης του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Studylab – Α. Γρηγοριάδου» (από το 2016 μέχρι σήμερα)

Εκπαιδευτικές δεξιότητες:

¨ Εθνικό δίπλωμα  «Επιχειρήσεις και Οικονομικά»,

¨ Ανώτερο Εθνικό Δίπλωμα στην «Επιστήμη των Επιχειρήσεων»

¨ Bachelor (HONS) στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων» New York College

Συνεχίζω με μεράκι την επιχείρηση που άξια διοίκησε η μητέρα μου Ανθή Χαντόγλου, επί σειρά ετών, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου, και μου μετέδωσε το όραμα της συλλογικής εργασίας. Ως νέο μέλος εύχομαι με τις γνώσεις μου να φανώ χρήσιμη στο έργο του συλλόγου που είμαι κι εγώ μέλος.

Σφετούδη Χρυσή

Σφετούδη Χρυσή

 

Ονομάζομαι Σφετούδη Χρυσή. Κατάγομαι από τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, όπου έχω Κέντρο Ξένων Γλωσσών από το Σεπτέμβριο του 1990 και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 από το Σεπτέμβριο του 2016. Μαζί με την αδερφή μου Σφετούδη Νίκη είμαστε Διευθύντριες Σπουδών  του σχολείου. Είμαστε και οι δύο απόφοιτες του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στηρίζω σταθερά το ΣΥΛΛΟΓΟ PALSO Βόρειας Ελλάδας από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του Κέντρου Ξένων Γλωσσών μου. Πιστεύω στη Συλλογική προσπάθεια , στην καινοτομία, στην δια βίου μάθηση και στο Σύλλογο μας. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για να ζήσει ο Κλάδος μας μια καινούρια «άνοιξη» με φρέσκες ιδέες , προσφέροντας ποιοτική παιδεία γνώσεων και αξιών.

Για Ελεγκτική Επιτροπή

Πήττας Ιωάννης

Πήττας Ιωάννης

 

Ζω στη Σίνδο και είμαι ιδιοκτήτης κέντρου ξένων γλωσσών ενώ παράλληλα διδάσκω την Αγγλική Γλώσσα στο Κ. Ξ. Γ. που διατηρώ στη Σίνδο. Είμαι μέλος του Συλλόγου από το 2002 και το 2004-2007 διατέλεσα έφορος περιουσίας στο Δ.Σ . Το 2007-2010 πήρα τη θέση του ταμία στο Δ.Σ.

Από το 2010 μέχρι και σήμερα αποτελώ μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής. Επιθυμία μου είναι να συμβάλλω στο έργο του Συλλόγου.

Πόνη Δήμητρα

Πόνη Δήμητρα

 

Η Δήμητρα Πόνη είναι απόφοιτος του University of North London (London Metropolitan University) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Πάτρας (Ε.Α.Π.).

Από το 2001 είναι μέλος του συλλόγου PALSO Βόρειας Ελλάδας και διατηρεί Κέντρο Ξένων Γλωσσών στην πόλη του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Κουλουκάτση Ελένη

Κουλουκάτση Ελένη

 

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ και μέλος PALSO από το 1995.

Δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά πρώτα στο Σοχό Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στη Γαλάτιστα Χαλ/κής.

Έχω δύο παιδιά 19 και 12 ετών.

Τσιακίρη Όλγα

Τσιακίρη Όλγα

 

Διοικώ το Κ. Ξ. Γ. που διατηρώ στις Συκιές Θεσσαλονίκης και παράλληλα διδάσκω την Αγγλική Γλώσσα.

Είμαι μέλος του Συλλόγου από το 1988 και διατελώ μέλος Ελεγκτικής Επιτροπής από το 2007 μέχρι και σήμερα.

Ως μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής βοηθάω  το έργο του Δ.Σ. & συμβάλλω στην υλοποίηση των στόχων του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

Χατζηαντωνίου Βασιλική

Χατζηαντωνίου Βασιλική

 

Ονομάζομαι Χατζηαντωνίου Βασιλική. Είμαι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διατηρώ το Κέντρο Ξένων  Γλωσσών Χατζηαντωνίου από το 1999 στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου. Βασικό μέλημά μου είναι το κοινό καλό του συλλόγου και μέσα από την εκλογή μου εύχομαι να συνδράμω στην βελτίωση του προωθώντας την ανάπτυξη της ξενόγλωσσης παιδείας, του εθελοντισμού και πολλών άλλων δραστηριοτήτων του συλλόγου.